IDEALE LOCATIE NABIJ BINNENSTAD, HEILOOËRBOS EN WINKELCENTRUM OP 100 METER

alkmaar

Alkmaar is een schitterende stad met een rijk verleden dat tot halverwege de 13e eeuw teruggaat. Dat is tot op de dag van vandaag nog goed te zien. In het historische centrum vindt u vele monumenten en bezienswaardigheden die daaraan refereren alsook de wereldberoemde Kaasmarkt.

Lopend door de smalle straatjes of varend over één van de vele grachten kunt u genieten van al het moois dat Alkmaar u te bieden heeft. Het gebruiken van een hapje of een drankje op één van de gezellige pleinen. De vele evenementen die jaarlijks in en rond Alkmaar worden gehouden zijn zeker uw bezoek waard. De stad telt vele winkels van grote merken tot kleine speciaalzaken. Deze diversiteit met een rijk gevarieerde kleinschaligheid maken Alkmaar tot een plezierige stad om in te winkelen, te wonen, te werken én in te leven.

 

Winkelcentrum op slechts 100 meter lopen

Winkelgenot binnen 2 minuten lopen

Voor uw dagelijkse boodschappen bent u met 2 minuten lopen bij Albert Heijn in een winkelcentrum met een verscheidenheid aan nog meer winkels zoals een bloemenwinkel, een schoenmaker, de Etos, Gall&Gall, Shoeby, Xenos, Action, Blokker, VakantieXperts, de Hema en Ferry’s visspecialiteiten.

Locatie & Hotspots

Partners