ZORGELOOS, DUURZAAM EN LUXE WONEN

Waar aan de Kooimeerlaan 17 te Alkmaar meubelzaak Dintra gevestigd was, vindt straks een ware metamorfose plaats. Bewoners kunnen hier straks genieten van hun eigen koopappartement. Mede dankzij de locatie en alle faciliteiten die de directe omgeving te bieden heeft, wordt Zuidzicht een zeer gewilde plek om te wonen.

DUURZAME BOUW

Het materiaal van het huidige gebouw zal voor een deel hergebruikt worden. De betonconstructie is namelijk zo zwaar uitgevoerd dat het een verspilling zou zijn om deze niet opnieuw te gebruiken. Daarbij worden de appartementen verwarmd via aardwarmte. Een zeer zuinige energiebron die uw appartement bovendien ook uitstekend kan koelen in de warmere zomermaanden.


Diversiteit

De appartementen zijn geschikt voor zowel starters, gezinnen, als senioren. Dat zorgt voor een mooie diversiteit in Zuidzicht, wat het leefgenot ten goede komt. De kleinere appartementen zijn er al vanaf 40 m2 wat deze zeer geschikt maakt voor een starter, of juist iemand die kleiner wilt gaan wonen. Voor hen die juist de ruimte zoeken zijn er de grotere appartementen tot 180 m2 met riante dakterrassen.

 

 

Luxe afwerking

De appartementen worden luxe opgeleverd en dat is mede terug te zien in de afwerking. Zo worden alle appartementen voorzien van een luxe badkamer(s) en is er ook een keukencheque inbegrepen in de koopsom. Uiteraard staat het u vrij de keuken en badkamer(s) volledig naar eigen wens in te richten.

Zorg aan huis

Dat diversiteit een belangrijk onderdeel is van Zuidzicht is bijvoorbeeld goed terug te zien in het partnerschap met zorgorganisatie Stichting NiKo. Dankzij deze koppeling is het voor senioren mogelijk om professionele zorg aan huis te ontvangen.

Lees verder

Partners