ZORGELOOS, DUURZAAM EN LUXE WONEN

Waar aan de Kooimeerlaan 17 te Alkmaar nu nog meubelzaak Dintra gevestigd is, vindt straks een ware metamorfose plaats. Bewoners kunnen hier straks genieten van hun eigen  koopappartement. Mede dankzij de locatie en alle faciliteiten die de directe omgeving te bieden heeft, wordt het Zuidzicht een zeer gewilde plek om te wonen.

Duurzame bouw

Het materiaal van het huidige gebouw zal voor een deel hergebruikt worden. De betonconstructie is namelijk zo zwaar uitgevoerd dat het een verspilling zou zijn om deze niet opnieuw te gebruiken. Daarnaast levert dit in het kader van duurzaamheid en milieu voor iedereen voordelen op.

Naast het hergebruik van materialen van het huidige gebouw, zijn wij ook verheugd te melden dat de appartementen volledig gasloos zullen worden opgeleverd; Zuidzicht zal niet op het gasnet worden aangesloten, maar in plaats daarvan op de duurzame stadsverwarming van de HVC (Huisvuilcentrale). In deze centrale wordt warmte opgewekt door schone verbranding van restafval en resthout. Goed voor het milieu en in combinatie met de uitstekende isolatie ook goed voor uw portemonnee.

Diversiteit

De appartementen zijn geschikt voor zowel starters en gezinnen, als senioren. Dat zorgt voor een mooie diversiteit in Zuidzicht, wat het leefgenot ten goede komt. De kleinere appartementen zijn er al vanaf 40m2 wat deze zeer geschikt maakt voor een starter, of juist iemand die kleiner wilt gaan wonen. Voor hen die juist de ruimte zoeken zijn er de grotere appartementen die tot wel 150m2 groot worden. Dit kan zelfs worden uitgebreid met een buitenterras van meer dan 100m2. Zuidzicht biedt voor ieder wat wils!

Luxe afwerking

De appartementen worden bovengemiddeld luxe opgeleverd en dat is mede terug te zien in de afwerking. Zo worden alle appartementen voorzien van luxe badkamer(s) en is er ook een keukencheque inbegrepen in de koopsom. Uiteraard staat het u vrij de keuken en badkamer(s) volledig naar eigen wens in te richten. Dit magazine kan alvast voor de nodige inspiratie zorgen en dankzij de nauwkeurige interieur schetsen krijgt u al een goed beeld van hoe wonen in Zuidzicht eruit kan zien.

Zorg aan huis

Dat diversiteit een belangrijk onderdeel is van Zuidzicht is bijvoorbeeld goed terug te zien in het partnerschap met zorgorganisatie Stichting NiKo. Dankzij deze koppeling is het voor senioren mogelijk om professionele zorg aan huis te ontvangen. Op die manier kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen. Indien gewenst kunt u kiezen voor zorg aan huis, een gezonde maaltijd of de deelname aan gezellige activiteiten van Stichting NiKo.

Lees verder

Hebt u een mooi appartement op het oog maar wilt u de indeling net iets wijzigen? Wij denken graag met u mee!

Partners