VOLOP PARKEERMOGELIJKHEDEN en voldoende ruimte voor uw fiets

Bij Zuidzicht zijn er meerdere mogelijkheden om uw auto te parkeren. De parkeerplaatsen in het souterrain, de parkeerplaatsen die afgesloten staan middels een gezamenlijk elektrisch bedienbaar hek, en de openbare parkeerplaatsen die zich aan de voorzijde bevinden. De keuze is aan u!

Souterrain
De toegang naar de parkeergarage in het souterrain is vanuit uw auto elektrisch bedienbaar en geheel afsluitbaar. Wel zo veilig en uw auto staat droog. U kunt hier kiezen uit een parkeerplaats zonder berging of een parkeerplaats die verbonden is met een eigen berging. De losse parkeerplaatsen hebben een koopsom van €19.500 k.k. en de parkeerplaatsen met berging zijn €22.500 k.k.

Vanuit de parkeergarage is uw appartement via de lift  bereikbaar. De parkeergarage biedt ook plek aan ruim 130 fietsen in de afgesloten fietsenstalling. Dus niet alleen uw auto, maar ook uw (elektrische)fiets staat veilig en droog binnen. In het souterrain zijn 6 losse bergingen beschikbaar. De prijs per berging bedraagt € 4.000,-- k.k.

Afgesloten parkeerterrein
Aan de zijkant van Zuidzicht staan 22 separate parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen worden afgesloten middels een elektrisch hek zodat u auto veilig staat. De koopsom van een losse parkeerplek  bedraagt € 9.500,--k.k.

Parkeerplaatsen voorzijde
Aan de voorzijde van het gebouw staan 23 parkeerplaatsen waarvan er 23 beschikbaar zijn voor de bewoners en bezoekers.

Partners