VOLOP PARKEERMOGELIJKHEDEN en voldoende ruimte voor uw fiets

De toegang naar de parkeergarage in het souterrain is vanuit uw auto elektrisch bedienbaar en geheel afsluitbaar. Wel zo veilig en uw auto staat droog. U heeft de keuze uit een parkeerplaats zonder berging of een parkeerplaats die verbonden is met een berging. De koopsommen van deze parkeerplaatsen staan vermeld op de prijslijst. Vanuit de parkeergarage is uw appartement via de lift bereikbaar. De parkeergarage heeft ook ruimte voor een fietsenstalling. Dus niet alleen uw auto, maar ook uw (elektrische)fiets staat veilig en droog binnen.

Aan de Kooimeerlaan staan diverse parkeerplaatsen die in eigendom zullen zijn van de Vereniging van Eigenaren. Als bewoner en bezoeker kunt u hiervan gebruik maken en deze parkeerplaatsen worden niet individueel verkocht. Wilt u toch een priveplek voor uw auto dan is het ook mogelijk om een parkeerplaats te kopen ten oosten van het plan. Deze parkeerplaatsen zijn wat meer afgesloten ten opzichte van de parkeerplaatsen aan de voorzijde.

In het souterrain, op de begane grond, de 1e verdieping en de 2e verdieping zijn ook diverse individuele bergingen beschikbaar. De verkopend makelaar zal deze toewijzen tijdens de individuele verkoopgesprekken.

Partners